FOOD WHOLESALE / Veleprodaja prehrambenih proizvoda

Go Green 1 Group

Wholesale, Import, Export; Food, Fruit and Vegetables

Veleprodaja, Uvoz, Izvoz; Hrana, Voće i Povrće

FFFFROZEN FRENCH FRIES

9 x 9 mm – 2,5kg BAG

Deep & quick-frozen potato, PRE-FRIED and prepared for the deep fryer.

Crisp surface, soft core, not mushy, typical color, smell and taste of fried potatoes.

WHOLESALE ONLY

PRODUCED IN EUROPEAN UNION (BELGIUM)

SMRZNUTI POMFRIT
9 x 9 mm – 2,5 kg pakovanje

Duboko smrznuti krumpir/pomfrit pre-pržen za pripremu u fritezi
Hrskava površina, meka jezgra, nije kašast, tipične boje, mirisa i okusa prženog krumpira

SAMO VELEPRODAJA
PROIZVEDENO U EUROPSKOJ UNIJI (BELGIJA)

PACKAGING AND WEIGHT:

Poly bag 2,5 kg

Cardboard box: 4 bags x 2,5 kg

Pallet: 120 cartons / pallet (each pallet = 1.200 kg)

LABEL DESCRIPTION

Product Description, Net Weight, Date of Production, Expiration Date, Company Information

PAKOVANJE I TEŽA:

Poli-vrećice: 2,5 kg

Kartonska kutija: 4 vreće x 2,5 kg

Paleta: 120 kartona / paleta (svaka paleta = 1.200 kg)

OPIS NA Etiketama

Opis proizvoda, Neto težina, Datum proizvodnje, Datum isteka, Podaci o kompaniji

INFORMATIVE IMAGE ONLY – THE ACTUAL BAG (SHAPE AND DESIGN) MAY BE DIFFERENT
(CUSTOM BRAND minimum 10.000 units – add extra cost 0,03€/bag)
SAMO INFORMATIVNA SLIKA – AKTUELNA VREĆICA (OBLIK I DIZAJN) MOŽE BITI RAZLIĆITA
(DIZAJN PO VAŠOJ ŽELJI najmanja kolićina 10.000 vrećica – extra plaćanje 0,03€/vrećici)

00 STANDARD GG1 PACK CUSTOM min10.000units add0,03€perBAG = (+300€na40feet-25ton)

CERTIFICATES

BRC & Halal

STANDARDS AND NORMS

Respecting strict European Union normative.

MINIMUM SHELF LIFE:

*** 18 months (-18 ⁰C)

** 1 month (-12 ⁰C)

* 1 week (-6 ⁰C)

Once defrosted do not refreeze.

PREPARATION

Deep-fry 3,5 minutes in oil temperature 170 – 175 ⁰C

CERTIFIKATI

BRC & Halal

STANDARDI I NORME

Poštujući stroge normative Evropske unije.

MINIMUM LIFE:

*** 18 mjeseci (-18 ⁰C)

** 1 mjesec (-12 ⁰C)

* 1 tjedan (-6 ⁰C)

Jednom odmrznuto ne zamrzavajte.

PRIPREMA

Duboko pržite 3,5 minuta na temperaturi ulja 170 – 175